„Francja-Elegancja”
Ależ „mnię”ostatnio smakowite wyzwania spotykają. Przygotowanie dekoracji na stoły w sali bankietowej restauracji „Chałupa” w Szczecinie takie właśnie smakowite było. I niech nikogo nie zwiedzie nazwa . Na zdjęciach dokładnie widać, ile z „chałupą”miała wspólnego wspomniana sala. A ja już oczami wyobraźni widziałam wianki uplecione z traw i zbóż, owocowo-warzywne układanki, koronki i gliniane garnki. Nic z tego….żadne tam wiejskości… tylko „francja-elegancja” i już. (Sala piękna, dopracowana w najdrobniejszym szczególe. Stoły gustownie nakryte. Obsługa i menadżerowie we współpracy bardzo mili i uprzejmi.Nie mam się czego czepić, a to rzadko się zdarza…. no… może numery stołów troszkę zbyt „ordynaryjne”, ale to naprawdę drobiazg. Młodym parom ze spokojem-polecam! Zwłaszcza z dekoracją wykonaną przeze mnie, bo jak słyszałam od pani menadżer, tak uroczego wystroju jeszcze tam nie było!:)